Home / Rheden-Regiobode / Messy Church in Ontmoetingskerk

Messy Church in Ontmoetingskerk

DIEREN – Op zondag 8 maart wordt er opnieuw een Messy Church gehouden in de Ontmoetingskerk in Dieren. De eerste editie in januari was met honderd bezoekers een succes te noemen. In deze ‘dienst’ gaat het niet alleen om vieren, maar ook om het ontdekken en ervaren van een bijbelverhaal en samen eten. Het concept is ontwikkeld in Engeland, vandaar de term messy. De Messy Church is van 15.00 tot 17.00 uur, de inloop vanaf 14.45 uur. Er wordt afgesloten met een maaltijd. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.