Home / Nieuws / Meer Bewegen voor Ouderen

Meer Bewegen voor Ouderen

GEM. RHEDEN – Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO) is een bewegingsactiviteit voor ouderen met ouderdomsmotoriek. Docente Ieke Salden verzorgt lessen MBvO in het Dorpshuis in Rheden, het Parkhuis in De Steeg en sporthal Theothorne in Dieren. Naast het plezier in bewegen worden doelen als het bevorderen van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid nagestreefd. Beweegplezier en sociaal contact zijn daarbij erg belangrijk. De activiteit is er voor alle senioren, man en vrouw, wel of geen lichamelijke beperkingen. De inhoud van de lessen worden aangepast aan de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. De lessen bestaan uit 45 minuten bewegen en na de les wordt er gezamenlijk koffie gedronken. Belangstellenden zijn welkom om vrijblijvend een aantal lessen mee te doen.

www.phys-ieke.nl
Ieke Salden, tel. 06-50494270

Lees ook

Zwieren op Rhedense kermis

RHEDEN – Jong en oud heeft zich afgelopen weekend weer vermaakt op de Rhedense kermis. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.