Home / Rheden-Regiobode / Meditatie in de Oude Jan

Meditatie in de Oude Jan

VELP – Op dinsdag 10 maart is er weer meditatie in de Oude Jan. Meditatie is een moment van verstilling, onthaasten, reflectie op een tekst en op de eigen levensweg. Aan de hand van muziek en meditatieoefeningen wordt de innerlijke stilte opgezocht. Om 20.00 uur is er eerst ontmoeting met koffie/thee. Na ongeveer tien minuten wordt het stil. De kerk wordt in stilte verlaten om 21.00 uur. De kosten bestaan uit een vrijwillige bijdrage. De begeleiding is in handen van ds. Dirk Jan Brans, hij is bereikbaar via djbrans@xs4all.nl.

www.pknvelp.nl

Lees ook

Leerlingen van het Titus Brandsma maken het verschil

VELP -“Zo spannend dat wij ons ondernemersplan gaan presenteren aan Day for Change. Ik ben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.