Home / Rheden-Regiobode / Mantelzorgcafé Rheden: ervaringen uit de praktijk

Mantelzorgcafé Rheden: ervaringen uit de praktijk

RHEDEN – Maandag 9 maart is er weer een mantelzorgcafé in het Bezoekerscentrum in Rheden. Het programma begint met een korte film over mantelzorgers. Er zijn portretten van een jonge vrouw die zorgt voor haar zus, een ouder echtpaar waarvan de man voor zijn vrouw zorgt, een dochter die mantelzorger is voor haar moeder en een vader die voor zijn gehandicapte zoontje zorgt. Daarna worden de verschillende aspecten waar een mantelzorger in de dagelijkse praktijk mee te maken krijgt gezamenlijk onder de loep genomen. Informatie over mogelijkheden en oplossingen in de omgeving komen aan bod.
Het Mantelzorgcafé is bedoeld voor iedereen die langdurig voor een naaste zorgt. De ontmoeting wordt georganiseerd door MVT Rheden / Rozendaal, het loket voor mantelzorg en vrijwillige thuishulp. Het mantelzorgcafé op maandag 9 maart begint om 14.00 uur, vanaf 13.30 uur is er een inloop. Na afloop kan er gezellig worden nagepraat in de Brasserie. De middag wordt rond 17.00 uur afgesloten. Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met woensdag 4 maart bij MTV, op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur via tel. 026-3707070 of hulpmvt@mvtrheden.nl Is er opvang thuis of vervoer nodig, dan kan dit bij aanmelding worden overlegd.

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.