Home / Doesburg-Regiobode / Mantelzorgcafé in Doesburg

Mantelzorgcafé in Doesburg

DOESBURG – Op dinsdag 17 maart is er weer een Mantelzorgcafé in De Waag in Doesburg. Iedereen die voor een langere periode zorgt voor iemand in de omgeving is mantelzorger. Het kan gaan om de zorg voor een ouder, een partner, een kind of een andere naaste. VIT-hulp bij mantelzorg houdt voor hen het Mantelzorgcafé. Mantelzorgers kunnen elkaar ontmoeten van 10.00 tot 11.30 uur. Vaak ontstaan in een ongedwongen sfeer onderling mooie gesprekken. Deelnemers kunnen zo elkaar tot steun zijn, maar ervaren een bezoek aan het mantelzorgcafé ook als ‘er even tussen uit zijn’. De mantelzorgconsulent is present om vragen te beantwoorden. Er zijn geen kosten aan verbonden aan deelname en de koffie/thee wordt aangeboden. Opgave is niet nodig.

www.vithulpbijmantelzorg.nl

Lees ook

BoekStartdagen in bibliotheek Doesburg

DOESBURG – De bibliotheek West-Achterhoek, waar de vestiging in Doesburg deel van uitmaakt, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.