Home / Brummen-Regiobode / Lions Club Brummen deelt uit aan Onze Droom en In Between

Lions Club Brummen deelt uit aan Onze Droom en In Between

BRUMMEN – Ook in 2020 steken de leden van de Brummense Lions Club de handen uit de mouwen om activiteiten te organiseren voor diverse goede doelen. Zo werd op vrijdag 7 februari de jaarlijkse wijnproeverij op het programma.

Ruim negentig deelnemers waren aanwezig in de Vroolijke Frans in Broek, waar zij van diverse witte en rode wijnen konden proeven met bijpassende hapjes. De sommeliers Freek en Olaf van Vintake uit Apeldoorn gaven op een informele wijze een toelichting op de wijnen. De wijnproeverij heeft een mooie opbrengst opgeleverd, die ten goede komt aan kwetsbare inwoners van de gemeente Brummen.

De Lions Club Brummen heeft ervoor gekozen dit geld te doneren aan Stichting Onze Droom. Deze stichting is in 2016 gestart met het organiseren van ontmoetingsbijeenkomsten, samen koken en eten, creatieve activiteiten, het begeleiden van leerwerkplekken en een repair café. Inmiddels heeft Onze Droom de sleutel ontvangen van een eigen stekkie aan de Meidoornlaan 18A in Brummen. Tijdens de feestelijke opening op donderdag 20 februari hebben leden van de Lions Club een cheque en banner overhandigd aan initiatiefnemer Sonja Leemkuil van Onze Droom.
Ook het koor In Between, de muziekgroep voor ouderen met Alzheimer, is verblijd met een geldbedrag. Van het gedoneerde geld worden instrumenten gekocht voor ouderen.

Voor de maand maart staat de jaarlijkse tulpenactie op de planning. Leden van de Lions Club Brummen verkopen tulpen op vrijdagavond 6 en zaterdag 7 maart bij de Jumbowinkels in Eerbeek en Brummen. De opbrengst is dit jaar bestemd voor kinderboerderij Kiboe in Eerbeek en dierenpark ‘t Goor in Brummen.

Lees ook

Kerkbalans van start aan de Veluwezoom

REGIO – Halverwege de maand januari starten veel kerken en parochies in Nederland met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.