Home / Rheden-Regiobode / Lezing over insectenallergie

Lezing over insectenallergie

VELP – Internist-allergoloog Ad Jansen verzorgt dinsdag 17 maart een lezing in Nieuw-Schoonoord in Velp. Op uitnodiging van de Imkervereniging Arnhem Velp e.o. vertelt hij over insectenallergieën. Jansen is sinds 1992 werkzaam binnen het Allergologiecentrum-Velp, staflid KNO van het UMC St. Radboud te Nijmegen, lid van diverse adviesraden en heeft daarnaast nog enkele bestuursfuncties. Hij geeft nascholing aan huisartsen en leidt studenten op. Zijn lezing begint om 19.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

Zwieren op Rhedense kermis

RHEDEN – Jong en oud heeft zich afgelopen weekend weer vermaakt op de Rhedense kermis. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.