Home / Brummen-Regiobode / Lezing bij Vrouwen van Nu

Lezing bij Vrouwen van Nu

BRUMMEN – Op woensdag 11 maart is kunstenares Corrie van de Vendel te gast bij de Vrouwen van Nu in Plein 5 in Brummen. De kunstenares is onder andere verantwoordelijk voor het ontwerp van de paarse bank aan het fietspad door Cortenoever. Bij de Vrouwen van Nu houdt ze een lezing met als thema ‘Dwalen rond een kern.’ Tijdens de lezing vertelt ze over over het belang van kunst, over haar werk en over de buitenkunstwerken die ze restaureert. Aanvang is 20.00 uur.

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.