Home / Brummen-Regiobode / Lezing bij Vrijzinnigen

Lezing bij Vrijzinnigen

BRUMMEN – Op zondag 15 maart wordt er bij de Vrijzinnigen IJsselstreek in Brummen een lezing gehouden. Het thema van de lezing is Maria Magdalena, rolmodel voor de moderne vrouw? Aan de hand van enkele prachtige schilderijen van grote kunstenaars uit de Renaissance, zoals Rafaël en Michelangelo, en aan de hand van het werk van de Vlaamse Primitieven maakt Daniëlle van Dijk het beeld van deze bijzondere vrouw levend. Aanvang is 10.00 uur. De entreeprijs is 10 euro. Locatie van de lezing is D.A.van Vuurenstraat 10 in Brummen.

Lees ook

Studieavond zegen door Israël

EERBEEK – Op donderdag 24 juni is er in Eerbeek een studieavond met ds. Oscar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.