Home / Doesburg-Regiobode / Lekker buitenspelen onder schooltijd

Lekker buitenspelen onder schooltijd

DOESBURG – Het was vorige week lekker druk op de skatebaan bij 0313 aan de Barend Ubbinkweg in Doesburg. De scholen waren sinds maandag verplicht gesloten en het was ook nog eens hartstikke lekker weer. Wat wil je nog meer! Huiswerk maken? Dat was wel de bedoeling, maar wie wil niet even z’n energie kwijt als de voorjaarszon uitbundig schijnt. En die anderhalve meter afstand van elkaar houden valt nog niet mee als je met vriendjes bovenaan de ramp staat te wachten voordat je met je stepje naar beneden kunt. Het mocht in ieder geval de pret niet drukken.

Foto: Wencel Maresch

Lees ook

Stadspartij-taxi naar priklocaties volgeboekt

DOESBURG – Stadspartij Doesburg heeft zich de laatste maanden tijdens de lockdown extra bekommerd om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.