Home / Doesburg-Regiobode / Leerlingen de Klimtoren klaar voor violenactie

Leerlingen de Klimtoren klaar voor violenactie

DREMPT – Op vrijdagmiddag 13 maart kunnen alle Dremptenaren tussen 16.00 en 19.00 uur een bezoek verwachten van de leerlingen van basisschool de Klimtoren in Drempt. Samen met ouders en leerkrachten komen zij langs de deur om violen te verkopen.
De Dremptse basisschool houdt in samenwerking met Tuincentrum Bloemendaal ieder jaar in maart de violenactie om extra inkomsten te genereren. De opbrengst van dit jaar is onder andere bestemd voor een groener schoolplein. De planten zijn verkrijgbaar met grote of kleine bloemen en in het blauw, paars, wit, oranje, geel en gemengd. Een tray violen kost 5 euro. Inwoners die tussen 16.00 en 19.00 niet thuis zijn kunnen vanaf 13.00 violen kopen op het schoolplein.

Foto: Ceciel Bremer

Lees ook

Eerste Doesburgse Duurzame Dagen in Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 11.00 tot 18.00 uur vinden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.