Home / Brummen-Regiobode / Leerlingen De Enk aan de slag voor ouderen in de Beekwal

Leerlingen De Enk aan de slag voor ouderen in de Beekwal

EERBEEK – Het zijn bijzondere tijden: kinderen moeten hun schoolwerk thuis doen en ouderen moeten binnen blijven en mogen geen bezoek ontvangen. Om de eenzaamheid tegen te gaan hebben een aantal kinderen van CBS de Enk brieven, kaarten en tekeningen gemaakt voor ouderen in het dorp. Dit pakket is op 24 maart aangeboden aan de bewoners van de Beekwal.
Tevens heeft een aantal kinderen de tuin voorzien van lieve boodschappen en mooie tekeningen op de stoep om zo te laten zien dat ze aandacht hebben voor de ouderen in het dorp. Dit alles werd enthousiast ontvangen door de bewoners die achter de ramen stonden te zwaaien.

Lees ook

Nieuwe wijk in Velp krijgt minstens 750 woningen

VELP – Door het gebied nog eens goed te bekijken en door alle hoeken en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.