Home / Rheden-Regiobode / Koffie en oldtimers

Koffie en oldtimers

VELP – Op zondag 8 maart houden de commissieleden van de O.K.R.V. (Oranje Klassieker Rit Velp) in samenwerking met de Vrienden van het Gemaal de Volharding en de eigenaar van het gemaal de gemeente Rheden, een koffieklets bij en rondom het gemaal de Volharding aan de Lathumseveerweg in Velp. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur stellen eigenaren van oldtimers en klassiekers van minimaal 25 jaar en ouder hun voertuig aan het publiek voor. Alle soorten voertuigen van 25 jaar en ouder zijn welkom, dus ook kleine vrachtauto’s en busjes, tractoren, motoren, brommers en fietsen.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.