Home / Doesburg-Regiobode / Kofferbakverkoop bij Den Helder

Kofferbakverkoop bij Den Helder

DOESBURG – De Doesburgse Watersport Vereniging houdt op zondag 31 mei van 10.00 tot 16.00 uur een kofferbakverkoop op de parkeerplaats van zwembad Den Helder in Doesburg. Iedereen kan meedoen aan de verkoop. Op parkeerplaats kunnen tweedehands spulletjes letterlijk vanuit de kofferbak van de auto verkocht worden. Indien gewenst is er ook ruimte om voor de auto spullen uit te stallen. Auto’s met aanhangers zijn hierbij niet toegestaan. Opgeven voor een plekje op de parkeerplaats kan door een mail te sturen naar secretaris@dwvdoesburg.nl. In de mail dienen naam en telefoonnummer vermeld te worden. De kosten voor een plaats op de kofferbakverkoop bedragen 15 euro per auto. Dit bedrag dient vooraf te worden betaald. Verdere instructies hierover komt na aanmelding. Het is mogelijk om meerdere plaatsen te reserveren. Deze verkoop is uitsluitend bestemd voor particuliere verkopers en het aantal parkeerplaatsen is beperkt. De horeca van het zwembad is open en voor de bezoekers is de entree gratis.

Lees ook

Ik vind: Wikken en wegen

SP Doesburg is voor werkgelegenheid – geen weldenkend mens is tegen werkgelegenheid. Toch beweren andere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.