Home / Doesburg-Regiobode / Koersbal met De Zonnebloem

Koersbal met De Zonnebloem

HUMMELO – Zaterdag 22 februari speelde een enthousiaste groep dames en heren koersbal bij FF naar Steef in Hummelo. Deze activiteit werd georganiseerd door De Zonnebloem Hummelo-Keppel-Drempt. Zo’n twintig personen hadden zich aangemeld voor deze activiteit en zij vermaakten zich opperbest. Uiteindelijk gingen de gelukkige winnaars naar huis met planten, onderzetters en koekblikken met afbeeldingen van Hummelo en de Achterhoek. Naast het spel was er natuurlijk ook alle tijd voor hapjes en drankjes en het uitwisselen van de laatste nieuwtjes.

Lees ook

Ook Doesburg staat voor financiële uitdaging

DOESBURG – De gemeente Doesburg moet de komende jaren de hand op de knip houden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.