Home / Brummen-Regiobode / Klussen in het voedselbos in Brummen

Klussen in het voedselbos in Brummen

BRUMMEN – Op zaterdag 14 maart gaan vrijwilligers weer aan de slag in het voedselbos in Brummen. Dit doen zij elke zaterdag, maar in het kader van NLdoet hopen zij dat op deze dag nog meer mensen een keer de handen uit de mouwen willen steken.

Vorig jaar deed het voedselbos voor het eerst mee aan NLdoet. Ondanks de regen was het een meer dan geslaagde ochtend. Toen werd er samen geplant bij de entree en in de fruithaag. Ook dit jaar staat er weer een aantal leuke en zinvolle klussen op het programma. Wat er precies op 14 maart op de planning staat is in de week voorafgaand aan NLdoet te lezen op de Facebookpagina. De vrijwilligers van het voedselbos zorgen voor de begeleiding.
Aanmelden als vrijwilliger voor de klussen op zaterdag 14 maart kan op de website van NLdoet: www.nldoet.nl. Er wordt gewerkt vanaf 10.00 uur tot ongeveer 13.00 uur. De ingang van het voedselbos bevindt zich nabij de kruising Het Stroomdal / Hooimate in Brummen. Volg linksaf het wandelpad tot aan de ontmoetingsplaats. De vrijwilligers verzamelen bij de keet.

voedselbosnieuweerven@gmail.com

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.