Home / Brummen-Regiobode / Kinderen stelen bankpas van oudere

Kinderen stelen bankpas van oudere

BRUMMEN – Op vrijdag 21 februari tussen 14.30 en 15.05 uur is aan het Graaf van Limburg Stirumplein te Brummen een bejaarde man in de hal van een appartementencomplex door twee jongens beroofd van zijn bankpas. De man liep met zijn rollator het complex binnen toen er twee jongens aankwamen die hem zogenaamd wilden helpen. De man gaf duidelijk aan dat hij geen hulp nodig had, maar de jongens kwamen toch bij hem lopen. Hij vertelde de politie dat hij op een gegeven moment een hand voelde en geroepen heeft dat de knapen weg moesten wezen. Daarop renden ze inderdaad weg. Thuis ontdekte de man dat zijn bankpas was gestolen. Hij heeft zijn rekening gelijk laten blokkeren. Vermoedelijk hebben de knapen daarvoor in een supermarkt meegekeken toen de man zijn pas gebruikte bij het afrekenen. Het slachtoffer omschrijft de jongens als ongeveer 12 jaar oud en van niet Nederlandse afkomst.

Lees ook

Vogels kweken meer in trek als huishobby

LOENEN – Zoals vele verenigingen heeft ook de vogelvereniging Vogelvreugd in Loenen te kampen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.