Home / Brummen-Regiobode / Kerkdienst tussen de koeien

Kerkdienst tussen de koeien

LOENEN – Op zondag 8 maart wordt er om 10.00 uur weer een oecumenische kerkdienst gehouden tussen de koeien in de potstal van de Groote Modderkolk, in Loenen. Dit is inmiddels een traditie geworden. De dienst is oecumenisch, omdat de Protestantse Kerk en de Rooms-Katholieke Parochie het samen organiseren en bedenken. De viering is voor iedereen toegankelijk. Het thema is ‘Waardevolle grond’. Dat gaat niet over de grondprijzen, maar meer over de waarde van onze bodem, de aarde die ons gegeven is. Kinderen kunnen meedoen aan de dienst en hebben ook een eigen verwerking van het thema. Het koor van Verdandi, bestaande uit mensen die op de Groote Modderkolk wonen of werken, zal optreden. Pastor Ivan Kantoci en dominee Marcel Oostenbrink leiden de kerkdienst. Omdat het mogelijk wat koud is in de stal wordt bezoekers aangeraden om zich warm te kleden.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.