Home / Brummen-Regiobode / Keltische avond bij Vroolijke Frans

Keltische avond bij Vroolijke Frans

BRUMMEN – Vrijdag 6 maart is er weer een Keltische avond in de Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Het avondvullende programma is helemaal opgebouwd rond de Vroolijkheid-slogan ‘Eten Drinken en Cultuur’. Er wordt een origineel Keltisch buffet geserveerd met uiteraard typische gerechten uit Ierland en Schotland. Dit alles wordt omlijst met Keltische muziek van Fin M’Coul en liederen van het mannenkoor Hardkoor. Reserveren voor deze avond kan alleen voor het totale programma. Er zijn helaas geen plekken meer beschikbaar. Aanmelden voor de reservelijst is nog wel mogelijk. Dit kan telefonisch via tel. 0575-561719.

Lees ook

Optredens Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor zingt zondag 26 september in de Pancratiuskerk in Brummen. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.