Home / Rheden-Regiobode / KBO-PCOB over Toon Hermans

KBO-PCOB over Toon Hermans

RHEDEN – Donderdag 12 maart is er in Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden weer een contactmiddag van de PCOB-KBO. Dit keer verzorgt Walter van Geffen een lezing over Toon Hermans. Waar is de tijd gebleven van lachen om eigenlijk niets en toch iets groots, vraagt Van Geffen zich af. Lachen zonder mensen te choqueren en te schofferen. Gewoon ouderwets je de tranen lachen? Een avondje Toon stond daar altijd gerand voor. Of hij nou ‘De stoel van mijn zuster’ liet zien, of vertelde over het banket met de gehaktbal en de uitschuiftafeldame of zijn kolderliedjes zong, zoals de Nottebellemagarineta, miljoenen mensen hebben onbedaarlijk gelachen. Walter wil deze humor bewaren en doorgeven en stelde een mooi programma samen met het materiaal van en over Toon Hermans. De bijeenkomst in Rheden begint om 14.00 uur. Belangstellenden zijn welkom. De toegang is gratis, koffie en thee kosten 1 euro.

Lees ook

Zwieren op Rhedense kermis

RHEDEN – Jong en oud heeft zich afgelopen weekend weer vermaakt op de Rhedense kermis. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.