Home / Brummen-Regiobode / Kamermuziekconcerten in Hall

Kamermuziekconcerten in Hall

HALL – In de Ludgeruskerk in Hall treedt op zondag 8 maart het Ruysdael Kwartet op, samen met Frank Brakkee. Het Ruysdael Kwartet werd opgericht in 1996, toen alle leden nog studeerden aan het Conservatorium in Den Haag. Zij vervolgden hun opleiding bij leden van het Amadeus Quartett, Hagen Quartett en Quatuor Mosaíques. Binnen enkele jaren wist het Ruysdael Kwartet zijn naam te vestigen in binnen- en buitenland.
Frank Brakkee is sinds 1992 solo-altist in het Radio Filharmonisch orkest. Hij werd geboren in 1965 te Nijmegen en studeerde aan het Conservatorium van Utrecht. In 1992 studeerde hij cum laude af als uitvoerend musicus. Op het programma staan Het Strijkkwintet van Mozart KV 516 in g-klein en het strijkkwintet in F-groot van Anton Bruckner.
Het concert in Hall begint om 15.30 uur. Kaarten zijn voor 20 euro te koop op de website: www.brummencultuur.nl. Een half uur voor aanvang zijn er tevens kaarten aan de kerk te koop.

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.