Home / Rheden-Regiobode / Kaartavond bij SC Rheden

Kaartavond bij SC Rheden

RHEDEN – Vrijdag 13 maart is er weer de maandelijkse kaartavond bij sc Rheden in het clubhuis aan de IJsselsingel. De koffie en lekkere hapjes worden aangeboden door de club en er zijn leuke prijzen te winnen. Inschrijven vanaf 19.30 uur, om 20.00 uur begint het kaarten. Er is geen doorlopende competitie, dus elke avond is er een nieuwe ronde met nieuwe kansen. De activiteit is uitsluitend toegankelijk voor (oud)leden, vrijwilligers, donateurs, adverteerders en vrienden/supporters.

Lees ook

Leerlingen van het Titus Brandsma maken het verschil

VELP -“Zo spannend dat wij ons ondernemersplan gaan presenteren aan Day for Change. Ik ben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.