Home / Brummen-Regiobode / Jongeren lopen mee in de Kennedymars

Jongeren lopen mee in de Kennedymars

KLARENBEEK – De echte wandelaar kijkt er al naar uit: op vrijdag 20 en zondag 21 maart vindt in Klarenbeek de bekende Kennedymars plaats, een wandelevenement met routes van 80 en 110 kilometer en Rondjes Klarenbeek met routes van 20 en 40 kilometer. S.c. Klarenbeek en de Lions Club Voorst hebben er samen voor gezorgd dat er ook een 10 kilometer route is, om te zorgen dat ook jongeren mee kunnen lopen.

De 10 kilometertocht is een deel van de vierde lus van de Kennedymars. Er zit een rustpost ongeveer halverwege de tocht waar eten en drinken beschikbaar is. Alle jongeren onder 16 jaar mogen dankzij de Lions Club Voorst gratis meedoen en krijgen na afloop van de uitgelopen tocht ook een herinneringsmedaille. Ook oudere wandelaars mogen natuurlijk de 10 kilometer lopen. Zij kunnen deelnemen volgens de reguliere deelnemersvoorwaarden. Starten voor de Lions Voorst 10 kilometerloop kan tussen 9.00 en 12.00 uur.
Inschrijven voor Rondje Klarenbeek van 20 of 40 kilometer kan vanaf 7 uur in de morgen in MFC Klarenbeek. Op vrijdag starten de LDWalkers voor hun 110 kilometer en om 22.00 uur vertrekken de KennedyMars-wandelaars voor hun 80 kilometer. Daarnaast vertrekken ook de deelnemers aan de “Nacht van Klarenbeek”. Wandelafstanden van 60, 40 en dit keer voor het eerst ook 20 kilometer in de nacht. Aanmelden hiervoor kan via www.scklarenbeek.nl/kennedymars.

Lees ook

Goodiebags tegen voedselverspilling

REGIO – De gemeenten Voorst en Apeldoorn hebben, in combinatie met Circulus-Berkel, de handen ineengeslagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.