Home / Brummen-Regiobode / Jaarlijkse uitvoering Mondolia – AFGELAST

Jaarlijkse uitvoering Mondolia – AFGELAST

KLARENBEEK – Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart om 19.30 uur wordt in Boshuis Klarenbeek de jaarlijkse uitvoering van Muziek- en Amusementsvereniging Mondolia gehouden. “Het belooft een gevarieerde gezellige avond te worden. Niet alleen op muzikaal gebied, maar ook op het gebied van de aankleding worden de laatste puntjes op de i gezet”, aldus voorzitter Hugo Hoitink. De kaartverkoop is van start gegaan. Kaarten kosten 8 euro per stuk en 4 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar bij DCO Jan de Croon in Klarenbeek, via Riet de Koning tel. 055-360016 of per mail via mavmondolia@gmail.com.

Lees ook

Huiskamer van Lieren wekelijks open

LIEREN – De vrijwilligers van de Huiskamer in Lieren zetten vanaf woensdag 28 juli iedere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.