Home / Doesburg-Regiobode / Inzameling Snoeihout voor Paasvuur Hummelo

Inzameling Snoeihout voor Paasvuur Hummelo

HUMMELO – Ook dit jaar kan er weer snoeihout worden gebracht voor het Paasvuur in Hummelo, dat ook dit jaar wordt georganiseerd door Rijvereniging Hummelo. Dit jaar vindt het feest plaats op zondag 12 april, Eerste Paasdag, op het terrein op de hoek van de Laarstraat, Broekstraat en Zelhemseweg. Hier kan ook het snoeihout worden gebracht, vanaf 14 maart elke zaterdag voor Pasen tussen 9.00 en 16.00 uur. Vrijwilligers van de Rijvereniging zijn die dag aanwezig om te helpen. Ze nemen alleen snoeihout en takken aan met een maximale doorsnede van 10 centimeter. Bedrijfsafvalstoffen, wortels en stobben van bomen en struiken kunnen niet worden aangenomen.

Lees ook

Kilometers druppelslang voor een Fleurige Kade in Doesburg

DOESBURG – Dankzij inzet van de bewoners, medewerking van de gemeente en financiering door diverse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.