Home / Alle-Regiobode / Inschrijving Liemers Posbankloop

Inschrijving Liemers Posbankloop

DUIVEN – De inschrijving van de Liemers Posbankloop is geopend. Wandelaars kunnen op zaterdag 27 juni wandeltochten maken van 30, 40, 50 of 80 kilometer. De 30 en 40 km-wandelaars lopen prachtige stukken door de Liemers en de 50 en 80 km-wandelaars kunnen daarnaast ook genieten van de Posbank. Alle tochten zijn goed verzorgd met tal van unieke rustposten onderweg en de catering is bij het inschrijfgeld inbegrepen. Inschrijven kan via www.liemersposbankloop.nl.

Lees ook

Foi, foi: Un wonder

Ze zek wel is: wonderen bint de wereld nog niet uut. Soms liek ut ok …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.