Home / Brummen-Regiobode / Informatieve bijeenkomst: energiebesparing in je eigen huis

Informatieve bijeenkomst: energiebesparing in je eigen huis

EERBEEK – De Groene Kerk Eerbeek en lokale energiecoöperatie BrummenEnergie verzorgen woensdagavond 18 maart een informatieve avond in de Kruiskerk in Eerbeek. Verschillende sprekers vertellen over hoe je energie kunt besparen in je eigen woning.

De heer Boerema uit Eerbeek vertelt hoe hij zijn woning energieneutraal heeft gemaakt., waar daar allemaal bij komt kijken en waar huiseigenaren op moeten letten. Boerema geeft veel praktische tips en deelt zijn ervaringen. Gemmeke Caron van BrummenEnergie vertelt wat een energiecoach kan betekenen. Energiecoaches zijn vrijwilligers met een specifieke opleiding die bewoners thuis bezoeken om mogelijkheden voor energiebesparing in kaart te brengen. Denk hierbij aan verlichting, isolatie, ventilatie, verwarming en ga zo maar door. Na deze verhalen is er volop ruimte voor het stellen van vragen. Er zullen een aantal energiecoaches aanwezig zijn voor uitleg en de beantwoording van praktische vragen.

De bijeenkomst staat open voor alle inwoners van de gemeente Brummen die belangstelling hebben voor het thema. Lidmaatschap van de kerk of BrummenEnergie is niet nodig. De bijeenkomst begint om 20.00 uur, de kerk is vanaf 19.45 uur geopend voor inloop met koffie en thee.

Lees ook

Vincent Buitenhuis nieuwe directeur Veluwonen

EERBEEK – Vanaf 1 oktober 2021 is Vincent Buitenhuis de nieuwe directeur-bestuurder van woningcorporatie Veluwonen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.