Home / Brummen-Regiobode / Informatiebijeenkomst belastingaangifte

Informatiebijeenkomst belastingaangifte

BRUMMEN – Op woensdag 11 maart vindt er in de bibliotheek in Brummen een informatiebijeenkomst plaats over de belastingaangifte. Binnenkort moet de jaarlijkse belastingaangifte weer worden ingevuld en ingediend bij de Belastingdienst. Het invullen van de aangifte inkomstenbelasting is niet voor iedereen even gemakkelijk. Het is natuurlijk een vereiste de aangifte juist in te vullen, maar ook is het van belang om geen aftrekposten te vergeten. Belastingdeskundige Rien Van der Linden vertelt eerst in het algemeen over de belastingaangifte. Daarna bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen. Het daadwerkelijke invullen van de belastingaangifte vindt niet plaats, dat kan elke bezoeker als het goed is na de informatiebijeenkomst zelf. Deze bijeenkomst is puur informatief bedoeld. De Bijeenkomst is van 13.00 tot 14.30 uur, de toegang is gratis. Lidmaatschap is niet nodig. Aanmelden is verplicht via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.