Home / Brummen-Regiobode / Inbraak op De Hazenberg

Inbraak op De Hazenberg

BRUMMEN – Bij een metaalbedrijf op industrieterrein De Hazenberg te Brummen is melding gemaakt van inbraak. Dit moet gebeurd zijn tussen vrijdag 20 maart 17.00 uur en zaterdag 21 maart 08.15 uur. Onbekenden hebben een gat in het hek geknipt en via die weg het terrein van het bedrijf betreden. Er is een hoeveelheid metaal weggenomen. Het onderzoek loopt en de politie roept op Facebook eventuele getuigen op zich te melden via tel. 0900-8844.

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.