Home / Brummen-Regiobode / Inbraak bij dartvereniging

Inbraak bij dartvereniging

BRUMMEN – Tussen donderdag 19 maart 17.30 uur en zaterdag 21 maart 11.15 uur is er gepoogd in te breken in een clubgebouw van de dartvereniging gevestigd aan de Rhienderstein te Brummen. Onbekenden hebben een toegangshek geforceerd en vervolgens een ruit van het gebouw vernield, maar er is niemand binnen geweest. Op het terrein stond een aanhangwagen. Daarvan was het hangslot doorgeknipt. Verder werden er naast het gebouw kruiwagens en lege bakken aangetroffen. Uit sporen in het naastgelegen grasveld bleek dat er een grote hoeveelheid koper en lood bij het naastgelegen Metaal Recycle Bedrijf was weggenomen.

Lees ook

Kindervakantiespel Loenen gaat door

LOENEN – Al vele jaren heeft Loenen een enthousiaste werkgroep die het Vakantiespel voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.