zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeRheden-RegiobodeHulpdienst SP helpt bij automatische kwijtschelding

Hulpdienst SP helpt bij automatische kwijtschelding

GEM. RHEDEN – De hulpdienst van de SP Rheden helpt mensen bij onduidelijkheden bij bijvoorbeeld kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen en andere rechten en plichten op het gebied van sociale voorzieningen. Niet alleen leden, ook anderen die hulp nodig hebben kunnen hier terecht.

De SP meldt dat zij deze weken, net als eerdere jaren, signalen ontvangt over de kwijtschelding van belastingen binnen de gemeente Rheden. Inwoners die al jaren kwijtschelding krijgen, waarbij de situatie niets is veranderd, ontvangen ineens bericht dat ze geen automatische kwijtschelding meer krijgen. Er ontstaat begrijpelijk hierdoor veel onrust en onzekerheid.
De SP biedt deze mensen graag duidelijkheid. “Heeft u ook een brief ontvangen of een andere ervaring als het gaat om kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen? Meld het ons. Dit kan via rheden@sp.nl of via de hulpdienst van de afdeling op tel. 06-53105269”, aldus de Hulpdienst.

De Hulpdienst van de SP Rheden staat klaar voor iedereen, leden en niet-leden van de SP. “U kunt daar niet alleen terecht voor meldingen over de kwijtschelding, maar ook voor inlichtingen over uw rechten en plichten met betrekking tot sociale voorzieningen, hulp bij het invullen van formulieren, contacten met verschillende instanties. Uiteraard worden alle zaken vertrouwelijk behandeld en kunt u er van op aan dat uw privacy gewaarborgd blijft.”

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215243_Kerstboomactie_PA.jpg

Kerstbomenverkoop Team PA

RHEDEN - Na twee alternatieve edities van Alpe d'HuZes hoopt Team PA uit Rheden komend jaar weer in Frankrijk mee te kunnen doen aan dit evenement. Het team bestaat uit hardlopers, wandelaars en fietsers uit Rheden en omstreken en doet nu voor de elfde keer mee om zoveel mogelijk geld

0215249_Wintermarkt_Brummen.jpg

Wintermarkt in de Pancratiuskerk

BRUMMEN - In de Pancratiuskerk en het naastgelegen Snuffelschuurtje 2.0 in Brummen wordt zaterdag 27 november de jaarlijkse wintermarkt gehouden. Van 10.00 tot 15.00 uur kunnen bezoekers struinen tussen de kraampjes met allerlei leuke en lekkere spulletjes. Zo zijn er adventskransen, kerststukjes en graftakken, glas- en servieswerk, breiwerk en kinderspeelgoed.

Een Stief Kwartiertje: Afschalen

Waarschijnlijk heeft u een auto; sterker nog, het is hoogstwaarschijnlijk dat u er een heeft. En als u er een heeft, dan wilt u er ook in rijden, waar heeft u anders die auto voor. Het is weliswaar geen statussymbool meer, maar toch…die auto is wel belangrijk, heel erg belangrijk.

0215424_Sinterklaasdieren.JPG

Sinterklaas komt aan in Dieren

DIEREN - Vele kinderen uit Dieren hebben ongetwijfeld de dagen afgeteld, maar op zaterdag 20 november was het zover. Sinterklaas en zijn Pieten zetten voet aan wal in Dieren. Rond 13.00 uur kwam het gezelschap per boot aan bij de Veerstoep aan de IJssel. Vele kinderen stonden al aan de

0214727_Echtpaar_Martens.jpg

Echtpaar Martens viert diamanten bruiloft

BRUMMEN - Het was een wat mistige dag, 10 november 1961, de dag dat Hennie van Heerde in het huwelijksbootje stapte met Bram Martens. "Maar we hebben een prachtige dag gehad, waar we nog steeds mooie herinneringen aan hebben", vertellen ze als ze hun 60-jarig huwelijksfeest vieren.

0215024_Wegwerkzaamheden.jpg

Velperbroek twee nachten afgesloten

VELP - Knooppunt Velperbroek en de verbindingswegen zijn in de nacht van woensdag 24 op donderdag 25 november en van donderdag 25 op vrijdag 26 november tussen 20.00 en 05.00 uur afgesloten. Rijkswaterstaat voert dan onderhoudswerkzaamheden, voornamelijk asfaltering, uit aan de A12 op het knooppunt. Het verkeer wordt omgeleid en