Home / Doesburg-Regiobode / Hulp bij hond uitlaten

Hulp bij hond uitlaten

REGIO – Heidi de Graaf heeft een individuele honden-uitlaatservice, genaamd Quality Walks. Omdat de meeste klanten nu thuis zitten en hun hond zelf uitlaten, heeft zij momenteel bijna geen werk. Dit bracht haar op een idee. “Zelf ben ik nog gezond en bied aan om (voorlopig) tot 6 april gratis honden uit te laten van mensen die op dit moment vanwege het coronavirus het niet zelf kunnen. Hierbij denk ik aan kwetsbare ouderen, mensen met luchtwegproblemen en misschien mensen die in de zorg werken en nu zoveel uren draaien dat ze geen tijd voor hun hond hebben.” Heidi laat de hond uit vanaf het eigen huis in de regio Doesburg, Angerlo, Drempt, Hummelo en Keppel.

06-22344640
www.qualitywalks.nl

Lees ook

BoekStartdagen in bibliotheek Doesburg

DOESBURG – De bibliotheek West-Achterhoek, waar de vestiging in Doesburg deel van uitmaakt, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.