Home / Rheden-Regiobode / Hulp bij belastingaangifte

Hulp bij belastingaangifte

VELP / DIEREN – Mensen die hulp willen bij de belastingaangifte via de computer of hier een vraag over hebben, kunnen terecht op de gratis inloopspreekuren in de bibliotheken in Dieren en Velp. Er zijn Sociaal Raadslieden van Rijnstad aanwezig die gratis hulp verlenen, terwijl de bezoekers op de computer hun aangifte invullen. Aanmelden is niet nodig. Er is een spreekuur op donderdagen 12 en 19 maart, van 9.00 tot 11.00 uur in de bibliotheek in Velp en op donderdagen 26 maart en 2 april van 9.00 tot 11.00 uur in de bibliotheek in Dieren.

www.bibliotheekveluwezoom.nl/belastingaangifte

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.