Home / Doesburg-Regiobode / Halfvastenoptocht Angerlo afgelast

Halfvastenoptocht Angerlo afgelast

ANGERLO – In navolging van vele evenementen, heeft ook de organisatie van de Halfvastenoptocht in Angerlo besloten het feest komend weekend af te gelasten. “De gemeente Zevenaar heeft in onderling overleg de vergunning ingetrokken en besloten het Halfvastenfeest en de Halfvastenoptocht van 14 en 15 maart niet plaats te laten vinden”, meldt de organisatie op haar website.
“Ondanks dat het voor de stichting Halfvasten-Angerlo een fikse financiële aderlating is zijn wij er van overtuigd dat dit de enige juiste beslissing is. Wij kunnen ons voorstellen dat u als bezoeker teleurgesteld bent en u dit voelt als een donderslag bij heldere hemel. U kunt zich ongetwijfeld voorstellen dat de teleurstelling bij ons als organisatie erg groot is, temeer dat hier ruim een jaar voorbereiding teniet wordt gedaan.”
Mensen die al een kaartje hadden gekocht voor het Halfvastenfeest op zaterdag, kunnen dit weer inleveren op zaterdag 14 maart tussen 14.00 en 16.00 uur en dinsdag 17 maart tussen 19.00 en 21.00 uur in De Meent. Vermeld op de achterkant naam, bankrekeningnummer en telefoonnummer, het geld wordt dan overgemaakt.

Lees ook

Gratis boom voor grondeigenaren buitengebied Bronckhorst: Eén boom mot kun’n

GEM. BRONCKHORST – Ook dit jaar kunnen grondeigenaren in het buitengebied van Bronckhorst een gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.