Home / Rheden-Regiobode / Gratis edities van boek Big Five for Life in tijden van corona

Gratis edities van boek Big Five for Life in tijden van corona

VELP – Het coronavirus slaat als een wilde, ongecontroleerde wervelwind om haar heen en ineens wordt alles onzeker: familieweekenden, vakanties, concerten, festivals, maar ook veel banen staan ineens op losse schroeven. De coaches van Big Five for Life, gespecialiseerd in het krijgen van focus, zingeving en persoonlijke groei, delen juist in deze tijden van onzekerheid maar liefst 20.000 boeken uit van de internationale bestseller The Why Cafe. Onder hen Jenny Peters uit Velp.

“Juist nú hebben mensen focus, kracht en zelfliefde nodig”, zegt Jenny Peters, coach bij Big Five for Life. “Er valt een groot stuk van je toekomst in duigen, omdat alles onzeker is. Maar juist dán is van alles mogelijk. En dat is precies wat we willen laten zien met deze actie. In heel Nederland zijn afhaalpunten beschikbaar gesteld waar mensen hun gepersonaliseerde boek The Why Café kunnen afhalen.”
Wereldwijde internationale bestseller The Why Café staat al jaren wereldwijd in de bestsellerlijsten en niet voor niks. Het boekje leest als een trein en zit boordevol inspiratie, handvatten en situaties waar iedereen zich in herkent, zeker in deze tijd. Het boek is geschreven door John P. Strelecky en inmiddels in 40 talen herschreven en meer dan 60 landen uitgegeven.

Het boek is gratis verkrijgbaar via Jenny Peters. Ze komt het aan huis langsbrengen en na afspraak is afhalen bij haar ook mogelijk. Opsturen per post is ook een optie, tegen betaling van de portokosten. Neem voor informatie contact op met Jenny Peters: jenny@midlifepitstop.nl.

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.