Home / Rheden-Regiobode / Glasvezel in Rhedense dorpen

Glasvezel in Rhedense dorpen

REGIO – Nu in het buitengebied van Rheden en Rozendaal glasvezel wordt aangelegd, gaat Glasvezel Buitenaf campagne voeren in de dorpen De Steeg, Ellecom en Rozendaal. Tijdens de campagne in het buitengebied bleek namelijk dat er ook in deze dorpen veel vraag was naar glasvezel. Als vóór 18 mei per dorp minimaal 35 procent van de inwoners kiest voor een glasvezelabonnement, dan worden ook deze dorpen voorzien van glasvezel.
Inwoners die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting ontvangen één dezer dagen een brief met meer informatie. Zij worden hierin uitgenodigd voor de Glasvezel infomarkten die vanaf 16 maart plaatsvinden op drie locaties in de buurt. Alle informatie is te vinden op de website glasvezelbuitenaf.nl.

Lees ook

‘Parapluplan’ voor huisvesting arbeidsmigranten en zorgcliënten

RHEDEN – De huisvesting van arbeidsmigranten en zorgcliënten wordt binnenkort juridisch geregeld via een overkoepelend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.