Home / Brummen-Regiobode / Gezinswandeling op Hoge Veluwe

Gezinswandeling op Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Zondag 15 maart verzorgen de gidsen van de Hoge Veluwe een gezinswandeling. Deze tocht kan langs verschillende plekken in het Park gaan: naar het bos, het stuifzand of naar plaatsen waar sporen van wilde zwijnen of herten te zien zijn. De gids vertelt onderweg van alles wat er op zijn pad komt. De wandeling start om 14.00 uur bij het Museonder en duurt ongeveer anderhalf uur. Deelname kost 3 euro, exclusief entree tot het Park. Kinderen tot dertien jaar mogen voor 1,50 euro mee. Reserveren via www.hogeveluwe.nl is verplicht.

Lees ook

Literair café en open podium

EERBEEK – Op maandag 28 september om 19.30 uur is in Cultuurhuis Pater Dekker aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.