Home / Brummen-Regiobode / Geslaagde toneeluitvoeringen BAZO

Geslaagde toneeluitvoeringen BAZO

KLARENBEEK – De afgelopen twee weekenden werden de jaarlijkse toneeluitvoeringen van buurtvereniging BAZO gehouden in gebouw Samuel in de Klarenbeekse Hooilanden.Het stuk Café ut Heuiland , werd opgevoerd. Op het terras van het café speelden zich allerlei taferelen af, waarbij diverse personages ten tonele verschenen en er een aaneenschakeling van komische situaties ontstond. Er werd dan ook veel gelachen in de zaal. De muzikale begeleiding van twee accordeonisten verhoogde de sfeer. Tijdens de pauze was er een hapje en een drankje. De verloting mocht uiteraard niet ontbreken.

Foto: Bert Visser

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.