Home / Rheden-Regiobode / Geschiedenis online

Geschiedenis online

GEM. RHEDEN / ROZENDAAL – In het kader van 75 jaar vrijheid publiceert de redactie van Ambt & Heerlijkheid, het blad van de Oudheidkundige Kring Rheden Rozendaal, verschillende artikelen op haar website. Tot nu toe zijn er al artikelen geplaatst over de dorpen Laag-Soeren, Dieren, Ellecom, De Steeg, Rozendaal en Velp over herdenkingsmonumenten en over 75 jaar vrijheid. Recent werden daar enkele boekbesprekingen van oorlogsboeken aan toegevoegd. Op donderdag 5 maart komt er een artikel online met oorlogsherinneringen van Teunis Jacobus Burgers, boer op de Burgershoeve in Spankeren. Donderdag 12 maart wordt het complete dagboek van de twaalfjarige Piet Binnendijk gepubliceerd.

www.oudheidkundigekring.nl

Lees ook

‘Parapluplan’ voor huisvesting arbeidsmigranten en zorgcliënten

RHEDEN – De huisvesting van arbeidsmigranten en zorgcliënten wordt binnenkort juridisch geregeld via een overkoepelend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.