Home / Brummen-Regiobode / Geen diensten in Kruiskerk Eerbeek

Geen diensten in Kruiskerk Eerbeek

EERBEEK – De kerkenraad van de Kruiskerk in Eerbeek heeft besloten om tot en met 29 maart de kerkdiensten en activiteiten met deelnemers uit de risicogroepen niet door te laten gaan. De activiteiten zullen uitgesteld worden tot een nader te bepalen datum. Een en ander hangt natuurlijk af van de ontwikkelingen rondom het COVID-19-virus.
De kerkenraad heeft de richtlijnen van de regering en van de Protestantse Kerk Nederland zo goed mogelijk proberen te volgen. Tot genoemde datum vinden uitvaarten met aangepaste maatregelen plaats. Alleen die activiteiten met weinig deelnemers in grote ruimte gaan (onder voorbehoud) door. Aan het eind van de maand zal besloten worden of de maatregelen gestopt of verlengd zullen worden.

scribaat@pkneerbeek.eu

Lees ook

Vrouwenteam Dutchess of the Sea klaar voor de zwaarste roeitocht ter wereld

TONDEN – Voor Bela Evers uit Tonden (52) en haar roieteam Remke van Kleij (58), …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.