Home / Doesburg-Regiobode / Geen diensten bij PGAD

Geen diensten bij PGAD

DOESBURG / ANGERLO – In het kader van de afgekondigde maatregelen om het coronavirus een halt toe te roepen, heeft de kerkenraad van de Protestantse Gemeente te Angerlo-Doesburg besloten om de kerkdiensten op zondag 22 en 29 maart niet door te laten gaan. Afhankelijk van hoe de situatie zich de komende weken ontwikkelt, wordt bekeken of de vieringen op 5 april, in de Stille Week en op Pasen wel door kunnen gaan. Berichtgeving daarover volgt later. De gemeente wijst haar leden graag op de mogelijkheden om via televisie of online een viering of meditatief moment te volgen. “Wij onderzoeken nog wat voor mogelijkheden wijzelf op dit vlak hebben.” De meest recente informatie is te vinden op de website van de kerk: www.pkn-angerlodoesburg.nl.

Lees ook

Eerste Doesburgse Duurzame Dagen in Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 11.00 tot 18.00 uur vinden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.