Home / Brummen-Regiobode / Fuse speelt bij Beekbergen Klassiek

Fuse speelt bij Beekbergen Klassiek

BEEKBERGEN – Op uitnodiging van Beekbergen Klassiek speelt de groep Fuse op zaterdag 14 maart in de Beekbergense Kerk. Tussen 15.30 en 17.00 uur brengt het Amsterdamse zestal het programma Fuse Live.

Kijkers van het televisieprogramma Podium Witteman kennen Fuse als vaste gast. Daarnaast speelde de groep in clubs en kerken, op festivalweides en concertgebouwen. In hun programma Fuse Live spelen de muzikanten hun favoriete muziek en delen ze persoonlijke verhalen achter hun werkwijze. Het publiek maakt op een originele manier kennis met de groep en haar grenzeloze muzikale wereld.
Het optreden van Fuse in de Oude Kerk in Beekbergen begint om 15.30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur, zonder pauze. Kaarten kosten 25 euro voor volwassenen en 10 euro voor jongeren tot negentien jaar. Kaarten zijn te koop bij Primera de Damper en Boekhandel Mooibroek, beide aan de Dorpsstraat in Beekbergen. Bestellen kan ook via www.beekbergenklassiek.nl. Vanaf een uur voor aanvang van het concert worden in de kerk kaarten verkocht. Het optreden van Fuse in Beekbergen in 2017 was uitverkocht, dus reserveren wordt aangeraden.

Foto: Merlijn Doomernik

Lees ook

Vincent Buitenhuis nieuwe directeur Veluwonen

EERBEEK – Vanaf 1 oktober 2021 is Vincent Buitenhuis de nieuwe directeur-bestuurder van woningcorporatie Veluwonen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.