Home / Nieuws / Filmhuis vertoont Sorry We Missed You

Filmhuis vertoont Sorry We Missed You

DIEREN – Vrijdag 13 en woensdag 18 maart draait Filmhuis Doesburg de film Sorry We Missed You. Op beide dagen begint de film om 20.00 uur, hij wordt vertoond in Het Arsenaal.

Sorry We Missed You is het aangrijpend relaas van de familie Turner uit Newcastle. Sinds de financiële crash in 2008 worstelt het gezin met geldproblemen. In de hoop de eindjes aan elkaar te kunnen knopen besluit Ricky, de patriarch van het gezin, aan de slag te gaan als zelfstandig pakketbezorger. Hij koopt een nieuw voertuig, door de auto van zijn vrouw te verkopen om aan geld te komen, om die leverdienst te kunnen uitbouwen. Intussen levert ook zijn vrouw Abbie hard werk als verzorgster. De ouders en twee kinderen weten wat ze aan elkaar hebben, maar de uitdagingen waarvoor ze staan zullen gevolgen hebben voor hun hechte band. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, blijkt als een molensteen om de nek van het hele gezin te hangen.

www.filmhuis-doesburg.nl

Lees ook

Training Voluit Leven

REGIO – Inwoners van de gemeente Rheden kunnen dit najaar meedoen met de training Voluit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.