Home / Doesburg-Regiobode / Filmhuis Doesburg start met matinee: Downton Abbey

Filmhuis Doesburg start met matinee: Downton Abbey

DOESBURG – Filmhuis Doesburg start met een maandelijkse matinee. De eerste middagvoorstelling is op dinsdag 17 maart, dan wordt Downton Abbey vertoond.

De matinee van het Filmhuis is bedoeld voor bezoekers die ‘s avonds niet meer de deur uit willen, maar wel graag eens uitgaan om ook andere mensen te ontmoeten en een film te kijken. Er komt een matinee op elke derde dinsdag van de maand: 17 maart, 21 april en 19 mei. Bij voldoende belangstelling wordt dit na de zomerstop voortgezet. Filmhuis Doesburg draait in Het Arsenaal.
De voorstelling begint om 14.00 uur. In de pauze krijgen bezoekers gratis koffie, thee of fris. De entree kost 7 euro. Vanaf 13.00 uur is de kassa geopend en kan er iets gedronken worden in het filmcafé. Vooraf reserveren kan via de website.

In de film Downton Abbey komen de bekende acteurs uit de populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden terug. ze bereiden zich voor op het belangrijkste moment in hun leven: een koninklijk bezoek. Het bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweegbrengen die de toekomst van Downton doen wankelen.

www.filmhuis-doesburg.nl

Lees ook

Escape room in de Galluskerk

ANGERLO – Vanaf vrijdag 11 juni is er een een online escape room spelen, die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.