Home / Rheden-Regiobode / Filmclub Ons Raadhuis

Filmclub Ons Raadhuis

VELP – In Ons Raadhuis in Velp worden twee maal per maand films vertoond. Elke maand zorgt cinema-liefhebber Ton Langelaan voor een film die hij kiest uit zijn collectie van 5000 stuks. Hij laat het beste van 25 jaar cinema zien. Jan Willem Schoutsen is de tweede vrijwilliger die maandelijks een film presenteert. Hij draait films waar deelnemers om vragen, dus dat kan van alles zijn.
Publieke vertoning van films brengt kosten met zich mee, die Ons Raadhuis niet kan betalen. Dat betekent dat er niet openbaar reclame voor mag worden gemaakt. De aankondigingen komen daarom alleen op de website van Ons Raadhuis te staan. Mensen die willen weten wanneer welke film draait, kunnen lid worden van de filmclub, zij krijgen dan de aankondigingen voor de films via e-mail. Aanmelden kan via info@onsraadhuis.com of tel. 026-8449140.

www.onsraadhuis.com

Lees ook

Lekker voetballen bij SC EDS

ELLECOM – Zondag 22 november werd er heerlijk gevoetbald bij SC EDS, de club in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.