Home / Algemeen / Film De Kleine Heks te zien bij De Teil

Film De Kleine Heks te zien bij De Teil

DOESBURG – Kinderfilmhuis De Teil in Doesburg vertoont zaterdag 14 maart de film De Kleine Heks. Deze film is Nederlands gesproken en geschikt voor kinderen vanaf zes jaar.

Heksje woont samen met haar raaf Abraxas diep in het bos. Ze is pas 127 jaar en dat is voor een heks nog heel jong. Daarom mag ze nog niet naar het grote heksenfeest op de Bloksberg. Maar de Kleine Heks wil heel graag dansen met de andere heksen en rondjes vliegen op haar bezemsteel, dus ze besluit er stiekem toch heen te gaan. Als ze wordt betrapt mag ze alleen terugkomen als ze binnen één jaar alle spreuken van het grote magische boek uit haar hoofd leert. De Kleine Heks oefent dagenlang op de gekste heksenspreuken, haalt heel wat streken uit en rolt, samen met Abraxas en haar vriendjes Thomas en Fietje, van het ene avontuur in het andere. Lukt het haar alle toverspreuken te onthouden en iedereen in het bos te overtuigen dat ze de állerbeste is?

De film begint om 14.00 uur en is te zien in Het Arsenaal in Doesburg. De entree bedraagt 3,50 euro, inclusief iets limonade met iets lekkers in de pauze. De film duurt 99 minuten.

Lees ook

Training Voluit Leven

REGIO – Inwoners van de gemeente Rheden kunnen dit najaar meedoen met de training Voluit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.