Home / Brummen-Regiobode / Fietsendieven aangehouden

Fietsendieven aangehouden

BRUMMEN – Op donderdag 12 maart rond 21.00 uur is er bij het station in Brummen een Gazelle-fiets gestolen. Dankzij een oplettende melder is de dader aangehouden en zal er proces-verbaal worden opgemaakt worden, meldt de politie.
Ook zondag 15 maart rond 20.00 uur is er weer een fiets gestolen bij het station. De eigenaar zag zijn fiets staan bij een horecagelegenheid en de politie zag een man op die fiets wegfietsen. De dader is uiteindelijk aangehouden in Spankeren. Ook tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook

Algemene vergadering Dorpsraad Brummen

BRUMMEN – Dorpsraad Brummen houdt woensdag 23 juni om 20.00 uur weer een online openbare …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.