Home / Rheden-Regiobode / Energie-expo Rozendaal verlengd

Energie-expo Rozendaal verlengd

ROZENDAAL – In de Torckschool in Rozendaal is sinds begin februari een tijdelijke tentoonstelling te zien over het verduurzamen van huizen. Omdat er veel belangstelling voor is, is besloten de expositie nog minimaal een maand voort te zetten. Bezoekers zijn in maart elke woensdag welkom tussen 14.00 en 16.00 uur en elke vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis.
De expositie geeft antwoord op vragen als: wat is een slimme aanpak bij de verduurzaming van mijn huis, welke bouwkundige en installatietechnische maatregelen komen daarbij om de hoek kijken en welke subsidiemogelijkheden zijn er? Daarnaast wordt er bekeken hoe bewoners in kunnen spelen op klimaatverandering en hoe zij de biodiversiteit in hun tuin kunnen vergroten.

Lees ook

Botsing tussen fietsers

DE STEEG – Op de Van Aldenburglaan in De Steeg heeft woensdagavond 4 augustus rond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.