Home / Doesburg-Regiobode / Eerste kleding- en textielbeurs al een succes

Eerste kleding- en textielbeurs al een succes

DOESBURG- Zondag 1 maart werd de eerste kleding- en textielbeurs gehouden in het gebouw Horizon Ooi in Doesburg. De beurs opende om 12.00 uur en hoewel het even op gang moest komen, werd het na een uurtje al snel druk. Er werd veel mooie kleding aangeboden. Het naaiatelier voor anderstaligen was ook aanwezig en kleine reparaties werden gratis gedaan. Een van de dames had lekkernijen gebakken voor bij de koffie en thee. Zelfs het speelhoekje voor kinderen ontbrak niet. Doel van deze beurs was vooral om oude materialen en kledingstukken te hergebruiken. Dat is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor ieders portemonnee.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Enthousiast drietal gaat voor meer kunst en cultuur in Eerbeek

EERBEEK – Ineke van Elk, Geke Luca en Henk Steinvoort hebben de handen ineen geslagen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.