Home / Doesburg-Regiobode / Eerste exemplaar boek Het Arsenaal overhandigd

Eerste exemplaar boek Het Arsenaal overhandigd

DOESBURG – Zondag 9 februari werd in het Grand Café het Arsenaal 1309 het eerste exemplaar van het boek ‘Het Arsenaal in een spatie van haar tijd’, geschreven door schrijver en beeldend kunstenaar Frank Weetink, overhandigd aan loco-burgemeester Birgit van Veldhuizen van de gemeente Doesubrg. Er was veel publiek aanwezig bij de presentatie. Oud-burgemeester Hermen Overweg en oud-wethouder Lo Cohen werden ook naar voren gevraagd.
Beiden hadden een aandeel in het boek, dat gaat over wat zich afspeelde voor en ten tijde van de restauratie van Het Arsenaal. Daarna was er de gelegenheid om een boek te kopen. Het boek is in beperkte oplage uitgebracht. Er zijn nog enkele stuks te koop bij de boekenwinkel in de stad.

Lees ook

Ik vind: Wikken en wegen

SP Doesburg is voor werkgelegenheid – geen weldenkend mens is tegen werkgelegenheid. Toch beweren andere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.